WOLT København havde en ide om at cykeltøjet som leveres ud til de selvstændige kurer partner skulle upcycles igen. Ideen med konceptet er at man ikke bare skal købe nyt tøj og smide det ud efter partnerne stopper. Derfor har man lavet en cirkulær proces til tøjet. I stedet for at tøjet bliver smidt ud kvalitets tjekkes det, sorteres og til sidst kommer forbi et renseri. Hernæst ville det blive lagt op af WOLT igen som andenhånds. De nye kurer har mulighed for at købe det billigere og samtidig bidrage til miljøet.

Polyester er en faktisk en af de materialer der er menneske skabt og derfor er syntetisk. Den gode evne ved polyester er at det kan genanvendes mange gange end naturfiber. Dog er udfordringen at det meste tøj vi går i dag er blandet med andre  typer materialer udover polyester. Dette gøre det vanskeligt at recycle og derfor forbrændes det oftest.

 Med dette projekt forsøger vi at formindske smid ud kulturen og giver tøjet en chance til. Der er naturligvis nogle strenge krav og alt skal være funktionelt før det udbydes til de nye kurer partner. Det er faktisk sådan at 90% procent at det tøj som ellers bliver smidt ud kan bruges igen og tit og oftest kun mangler en kærlig vask. med Byens Rens har Tarprec lavet en automatiseret process, hvor både tøj og tasker sendes direkte fra de partnere der stopper hos WOLT til TARPREC’s faciliteter. Hernæst sorteres alt efter størrelser og samtidig kontrolleres kvaliteten på tøjet og om de lever op til karvende. Hernæst pakkes det i poser og afhentes af Byens Rens, hvor de så brugere deres magiske vaskemaskiner og origami teknikker til at vaske og folde tøjet sammen igen. Til sidst sendes det til Seko Logistics som står for at sende det ud til nye kurer partnere, til lavere priser, sådan at adgangsbarrieren i markedet sænkes.